2012.03.29. | pumpa | Szólj hozzá! | üzlet divat megnyitó

Új helyen a Casual Fridays!

Meghivó FW.jpg

Új helyre költözik a Látomás férfirészlege, a Fridays Wear. A Nyár utcai egykori fürdőház egyik kis lakásában március 30-tól várja a csak lányokból álló összeszokott csapat a fiúkat a tavaszi szezon legújabb darabjaival.

Ez a lakásüzlet sem lesz folyamatosan nyitva, tehát továbbra is havonta jelentkező eseményről van szó a Casual Fridays esetében. Az időpontok a Látomás Facebook oldalán illetve honlapján láthatóak majd.

A megszokott vásárlós napokon kívül sok újdonság várható: sales napok, különböző programok, és a vendégtervezőkhöz is nyitottan állnak (ha az általuk készített darabok árban közel állnak a jelenlegi termékekhez). A cél továbbra is a havonta újuló kollekciók, a laza családias hangulat, a maximális kiszolgálás, ami az ingyen igazítást is tartalmazza.  A Friday‘s Wear végre egy olyan hely a városban, ami csak a férfiaknak szól, annak ellenére, hogy a lányokat is szívesen várják, bár most kivételesen ők a kísérők.

Időpont: 2012. március 30- április 1. (péntek-vasárnap) 12-18 óra

Helyszín: VI. kerület Budapest, Nyár u. 7. 34-es kapucsengő

www.latomas.hu

www.facebook.com/latomas

casual_fridays_01.jpg

Casual Fridays sztori

 Miután a lányok rajongásának tárgya lett a Látomás három boltja, egyre inkább úgy tűnt, hogy a fiúk is szeretnének egy olyan helyet a városban, ahol ők is jó áron juthatnak olyan trendkövető darabokhoz, amik nem jönnek szemben az utcán. A férfiak azonban köztudottan teljesen másképpen viszonyulnak a shoppingoláshoz, mint mi nők, így a hagyományos üzlettől eltekintve egy teljesen új koncepciót képzelt el Szontágh Julie, a Látomás vezetője. A férfiakat nem rángatni kell boltról boltra a megfelelő ruhadarab után egy személytelen plázában, ők a csajokkal ellentétben nem képesek háromszor visszamenni próbálni egy dolgot, amit kinéztek, sokkal inkább egyszerűen egyszerre szeretik letudni a vásárlást. Így született a lakás-bolt ötlet, és az ott tartott férfinapok, a Casual Fridays.

Julie egy merész húzásból a saját lakásában rendezte a Látomás férfi részlegét, a Friday’s Wear-t. Havonta egyszer, három egymást követő napon lehet megtekinteni az aktuális férfi kollekciót. Ekkor átalakul a belvárosi lakás: a fürdőszobában lehet próbálni, a konyhában csevegni, iszogatni, az étkező asztalon sorakoznak a pulcsik, az ágyon a farmerek, a dohányzó asztalon az övek, a kaputelefon pedig pontban délben este nyolcig szinte megállás nélkül cseng. Julie szerint könnyebb volt így indítani a férfi vonalat, másrészt lehet egy nőnek ennél jobb dolga, mint hogy házhoz jönnek a férfiak?

Már az első eseménynek nagy sikere volt, aminek nemcsak az  árukészlet volt az oka, hanem pont a szokatlan és izgalmas helyszín, és talán az, hogy a srácoknak egy csak lányokból álló összeszokott csapat segít a válogatásban. Ehhez jött a családias és már-már a szolid buliba hajló hangulat- mindez a VII. kerület egyik bérházában, a Klauzál téren. A harmadik esemény után már egyértelműen kinőtte magát az egész esemény, kicsinek bizonyult a lakás, a padló gyakorlatilag elkopott a rengeteg látogató léptei hatására.

Az igény és a látogatók száma viszont egyre nőtt, úgyhogy új, nagyobb lakásba költözik a Friday’s Wear (egy utcára a régitől). Annak, aki attól fél, hogy elveszik a hangulat, jó hír, hogy ez a helyszín is izgalmasnak ígérkezik, hiszen egy egykori fürdőház egyik lakása a Nyár utcában.

A bejegyzés trackback címe:

https://dpspecial.blog.hu/api/trackback/id/tr164348429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Címkék

ajánló (1) akció (1) arculat (2) art (3) bamutató (1) bemutató (7) beton (2) bkf (1) bringa (1) buli (1) bútor (2) cég (1) Címkék (3) csomagolás (4) design (34) design 7 (1) design hét (1) díj (4) divat (21) előadás (4) építészet (5) esemény (20) fesztivál (6) film (4) flatlab (1) fotó (5) gasztro (3) grafika (1) hadik (1) ikea (1) iskola (10) kampány (1) képzés (5) képzőművészet (6) kiállítás (25) konferencia (5) krea (3) kreatív (1) lakberendezés (1) LOFFICE (1) magazin (8) maiManó (1) megnyitó (5) mome (8) műhely (4) művészet (1) otthon (1) pályázat (33) Panyi Zsuzsi (1) printa (2) program (23) projekt (8) r műhely (1) szatyor (1) tábor (1) tanfolyam (2) tech (1) termék (1) urbanisztika (1) üzlet (10) vásár (16) wamp (9) web (3) werk (4) werk akadémia (1) workshop (3) worksop (1) zene (2) Címkefelhő
süti beállítások módosítása