2012.04.09. | pumpa | Szólj hozzá! | pályázat csomagolás

Pályázat: Éljen a magyar kreativitás!

doboz1.pngMutassuk meg a világnak, hogy mi tudunk! A magyar kreativitás nem ismer határokat. A fiatal magyar tervezők - amatőrök és profik egyaránt - egymás után állnak elő ötletesebbnél ötletesebb alkotásokkal. Most itt a lehetőség, hogy nemzetközi porondon ismét bizonyítson Magyarország!

Tervezd meg saját óvszerdobozodat és szállj versenybe a fődíjért, hogy a Te grafikád kerüljön világszerte a boltok polcaira. Ha viszont úgy érzed, hogy az alkotást inkább másra hagynád, akkor segítsd szavazatoddal a magyar tervezőket, akik számítanak Rád! Látogass el a https://www.designdurexbox.com/hu/pages/splash weboldalra, ahol tervezz, tölts fel, szavazz és nyerj!

A Durex Naked Box pályázat már javában zajlik. A doboztervek száma meghaladja a 25 ezret, melyekre eddig több mint 1 millió szavazat érkezett. Nemzetközi viszonylatban Magyarország jelenleg a 18. helyen szerepel a versenyben, úgyhogy csak így tovább, tervezzetek, szavazzatok lelkesen, hogy még nagyobb teret kaphasson a magyar kreativitás!

A játék menete

Tervezd meg a Naked Boxodat, majd gyűjtsd a szavazatokat. Oszd meg a művedet Facebookon is, hogy minél több támogatót szerezz.

doboz4.pngKi kerül be a döntőbe?

Hetente a legtöbb szavazatot kapó dobozterv automatikusan továbbjut a döntőbe. Ezen kívül az a hat pályamű, amely a játék során a legtöbb szavazatot szerezte, szintén bekerül a következő körbe. Így összesen 12 döntős vesz részt a nemzetközi megmérettetésen, ahol szakértő zsűri választja ki, hogy melyik terv kerül a Durex óvszerdobozára.

További információk:

Jónás Petra – Well PR Ügynökség

Tel: 30/834-5976

E-mail: p.jonas@well.hu

doboz3.png

doboz2.png

A bejegyzés trackback címe:

https://dpspecial.blog.hu/api/trackback/id/tr174373163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Címkék

ajánló (1) akció (1) arculat (2) art (3) bamutató (1) bemutató (7) beton (2) bkf (1) bringa (1) buli (1) bútor (2) cég (1) Címkék (3) csomagolás (4) design (34) design 7 (1) design hét (1) díj (4) divat (21) előadás (4) építészet (5) esemény (20) fesztivál (6) film (4) flatlab (1) fotó (5) gasztro (3) grafika (1) hadik (1) ikea (1) iskola (10) kampány (1) képzés (5) képzőművészet (6) kiállítás (25) konferencia (5) krea (3) kreatív (1) lakberendezés (1) LOFFICE (1) magazin (8) maiManó (1) megnyitó (5) mome (8) műhely (4) művészet (1) otthon (1) pályázat (33) Panyi Zsuzsi (1) printa (2) program (23) projekt (8) r műhely (1) szatyor (1) tábor (1) tanfolyam (2) tech (1) termék (1) urbanisztika (1) üzlet (10) vásár (16) wamp (9) web (3) werk (4) werk akadémia (1) workshop (3) worksop (1) zene (2) Címkefelhő
süti beállítások módosítása