2012.05.17. | pumpa | Szólj hozzá! | esemény képzés werk

Nyílt nap a Werk Akadémián

Werk Akadémia logó.jpg2012. május 30-án 18 órától az Aranytízben élményszerű „werk”shopok keretében mutatja be új oktatási programjait a Werk Akadémia. A divat új útjairól tart bemutatóval egybekötött show-t Lang Szonja divattervező, aki a napokban nyitotta meg márkaüzletét Bécsben. Segal Viktor séf és Balázsy Panna újságíró néhány különleges fűszer és alapanyag segítségével enged „beleszaglást” a megújuló GasztroWerk-be. A néző imád nevetni, ennek technikáiba vezeti be a filmszak iránt érdeklődőket Tímár Péter filmrendező és Réz András, a Werk Akadémia művészeti vezetője. Furcsa emberi helyzeteket teremtve és feloldva a Werkben folyó menedzser képzés leendő résztvevőit Hajdu László kommunikációs szakember „mozgatja meg” ezen az estén.  

A Werk Film, Stílus és Írás Akadémia 2007 óta működik. Iskola, szellemi műhely, közösség, amely korszerű piacképes tudást, szakmai gyakorlatot, értéket és együvé tartozást ad a benne résztvevőknek.

Ezért a Werk Akadémiának évről-évre meg kell újulnia. Alkalmazkodnia kell a változó világhoz, hallgatóinak törekvéseihez. Ennek köszönheti, hogy eddigi munkáját nem csupán évekkel mérheti, hanem azokkal a hallgatókkal is, akik azóta megtalálták helyüket a divat, a stílus, a mozgókép, a média és a művészetek világában. És azokkal, akik a Werkben megkezdett tanulmányaikat ma már a felsőoktatásban folytatják itthon vagy külföldön.

A Werk a tanítás új szemléletét, formáit kívánja megvalósítani.  Tömegoktatás helyett a személyiségre figyelve, annak kreatív, alkotó tehetségét kibontakoztatva ad lehetőséget a felszabadult közösségi munkára. Oktatói ismert és elismert szakemberek, akik arra törekszenek, hogy a tudás mellett az értékeket, a szakma méltóságát is átadják hallgatóiknak.

A Werk Akadémia ezen szellemiség mellett tartja nyílt napját 2012. május 30-án 18 órától az Arany János utca 10 . szám alatt.

További információ:

Balogh Máté

PR és kommunikáció

baloghmateandras@gmail.com

70/457-1183

www.werkakademia.hu

 

Wedd kezedbe a világod!

GYERE VELÜNK! ÚJ UTAKON A WERK!

NYíLT NAP 2012. május 30-án 18 órától

Werkshopok divatra, gasztróra, filmre és kommunikációra hangolva

 

Részletes program:

18.00 A divat új útjain - divatbemutató az első éves stylist hallgatók vizsgamunkáiból

18.15 Ízlések diktátorai - stylist werkshop Lang Szonjával, a stylist szak tanárával

A kezdetek óta a stylist képzést tekinthetjük a Werk zászlóshajójának. A szakma minden pontján ott dolgoznak már a werkesek:http://www.werkakademia.hu/ex-werkesek-a-werkrol/ex-werkesek-a-werkrol-3

18.15 Furcsa emberi helyzetek és megoldásuk – kommunikációs tréning Hajdu Lászlóval, az Art Coaching (Művészeti menedzser) szak tanárával

Az Art Coaching szak 2012 szeptemberétől átalakul, és igény esetén OKJ végzettséget is nyújt.  A kulturális szakma egészét átfogó órákon kívül a 2. modulban kurátor és zenei menedzser (impresszárió) irányba is szakosodhatnak a hallgatók.  Kurátor szakunk két modulossá bővül, erről Balogh Máté referenssel és Révész Emese művészettörténésszel beszélgethetnek a szak iránt érdeklődők.

18.15 Szagolj bele a megújuló GasztroWerkbe! – Balázsy Panna újságíró és Segal Viktor séf különleges fűszerekkel és alapanyagokkal dolgoztatják meg a szak iránt érdeklődőket.   

A népszerű szak betekintést ad a gasztronómia fellegváraiba, megismertet a legeredetibb hazai séfekkel, elvisz Kulinária hazai és külföldi érzéki helyeire, műhelyeire.

18.15 Mitől röhög a néző? Ennek technikáiba vezeti be a Werk Film szak iránt érdeklődőket Tímár Péter filmrendező és Réz András, a Werk Akadémia művészeti vezetője.

A Werk filmszakán végzett hallgatók folyamatosan kapnak elismeréseket a szakmában, legjobbjaink munkát is találnak. 

Május 30-án 21 óráig szeretettel várjuk a Werk iránt érdeklődőket, potenciális hallgatóinkat a Werk Akadémia helyszínén:

Budapest 1051 Arany János u. 10.  (Aranytíz) 4. emelet. 

A Werk idén is tart előfelvételit. Ennek időpontja: 2012. június 18. és 25. 15h – 20h

A bejegyzés trackback címe:

https://dpspecial.blog.hu/api/trackback/id/tr194522201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Címkék

ajánló (1) akció (1) arculat (2) art (3) bamutató (1) bemutató (7) beton (2) bkf (1) bringa (1) buli (1) bútor (2) cég (1) Címkék (3) csomagolás (4) design (34) design 7 (1) design hét (1) díj (4) divat (21) előadás (4) építészet (5) esemény (20) fesztivál (6) film (4) flatlab (1) fotó (5) gasztro (3) grafika (1) hadik (1) ikea (1) iskola (10) kampány (1) képzés (5) képzőművészet (6) kiállítás (25) konferencia (5) krea (3) kreatív (1) lakberendezés (1) LOFFICE (1) magazin (8) maiManó (1) megnyitó (5) mome (8) műhely (4) művészet (1) otthon (1) pályázat (33) Panyi Zsuzsi (1) printa (2) program (23) projekt (8) r műhely (1) szatyor (1) tábor (1) tanfolyam (2) tech (1) termék (1) urbanisztika (1) üzlet (10) vásár (16) wamp (9) web (3) werk (4) werk akadémia (1) workshop (3) worksop (1) zene (2) Címkefelhő
süti beállítások módosítása