2012.07.18. | pumpa | Szólj hozzá! | program divat bemutató

Firenzében debütált a Kele új kollekciója

3.jpg

Firenze, Június 19-22, 2012 – Az egyik legjelentősebb nemzetközi divatkiállításon a Pitti Uomo-n mutatta be a 2013-as tavaszi-nyári kollekcióját a Kele Clothing. A több mint tízezer buyer-t és a nemzetközi divat meghatározó újságíróit, bloggereit vonzó esemény egyetlen magyar résztvevőjét nagy érdeklődéssel fogadták.

2.jpg

A korábbi pozitív külföldi visszajelzéseken felbátorodva tovább folytatja a nemzetközi terjeszkedést a Kele. A Pitti Uomo divatkiállítás és vásár forgatagában Kele Ildikó harmadik kollekciója számos érdeklődőt vonzott, melynek köszönhetően a közeljövőben, Szingapúr, az Egyesült Államok és Spanyolország után Olaszországban és Japánban is elindulhat a márka forgalmazása.

1.jpg

A tervező új kollekciója a márka eddig is pontosan definiálható irányelveit követi: „A Kele egyedi módon tartja fenn az egyensúlyt az újdonság, a tradicionális elemek, a természetesség és a városi viselet között, ettől olyan izgalmas. Nem akar többnek látszani, mint ami valójában. Szórakoztató letisztultságot, egyszerűséget és praktikus viseletet kínál, mellőzve a felesleges elemeket.” – mondta el Ildikó.

5_1.jpg

A Kele kollekcióit végignézve olyan tudatos tervezői attitűddel találkozhatunk, melyben a hangsúly az organikus alapanyagokon, az élénk színeken és a jól megkülönböztethető stílusjegyeken van. Az öltözékeket alkotó színes nadrágok, virágos ingek, kötött ruhák, pulóverek, kardigánok a különleges anyagoknak és a szellemes megoldásoknak köszönhetően váltak igazán egyedivé. Kifejezetten izgalmasak a gallér alatt és a zsebekben megbúvó váratlan színváltások. A harmonikus színválasztás, a színek összekapcsolása egy-egy öltözéken belül rendkívül érzékeny, helyenként kifejezetten humoros. Ildikó ismét alkalmazza az általa kedvelt, áttört mintákat, azonban újfajta kelmeszerkezettel, hogy ezzel is kellemesebbé, szellősebbé tegye kötött ruhadarabjait. A kényelmes, praktikus, jól variálható öltözékek a különböző pamut és len alapanyagok, valamint a fa gombok által megőrizték természetességüket. A 2013-as tavaszi-nyári kollekció darabjai az urbánus dzsungelben minden gardróbot felfrissítenek!

Kele Ildikóról

Kele Ildikó 2010-ben végzett a MOME-n, kötő szakirányon és tanulmányait jelenleg is itt folytatja DLA (doktori) képzés keretében. 2011-ben az Apolda European Design Award húsz éves története során Ildikó első magyar résztvevőként harmadik helyezést ért el, ami nagyban hozzájárult első önálló kollekciója létrejöttéhez. Még ebben az évben két barátjával megalapította saját márkáját, a Kele Clothing-ot. 2012-ben Budapesten, Los Angelesben, Londonban, San Fransiscoban, Barcelonában és Szingapúrban a boltokba került tavaszi-nyári női kollekciója. A következő, 2012/13 őszi-téli kollekció már férfi vonallal is bővül.

http://www.keleclothing.com

A bejegyzés trackback címe:

https://dpspecial.blog.hu/api/trackback/id/tr424663980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Címkék

ajánló (1) akció (1) arculat (2) art (3) bamutató (1) bemutató (7) beton (2) bkf (1) bringa (1) buli (1) bútor (2) cég (1) Címkék (3) csomagolás (4) design (34) design 7 (1) design hét (1) díj (4) divat (21) előadás (4) építészet (5) esemény (20) fesztivál (6) film (4) flatlab (1) fotó (5) gasztro (3) grafika (1) hadik (1) ikea (1) iskola (10) kampány (1) képzés (5) képzőművészet (6) kiállítás (25) konferencia (5) krea (3) kreatív (1) lakberendezés (1) LOFFICE (1) magazin (8) maiManó (1) megnyitó (5) mome (8) műhely (4) művészet (1) otthon (1) pályázat (33) Panyi Zsuzsi (1) printa (2) program (23) projekt (8) r műhely (1) szatyor (1) tábor (1) tanfolyam (2) tech (1) termék (1) urbanisztika (1) üzlet (10) vásár (16) wamp (9) web (3) werk (4) werk akadémia (1) workshop (3) worksop (1) zene (2) Címkefelhő
süti beállítások módosítása