2012.07.27. | pumpa | Szólj hozzá! | pályázat képzőművészet művészet Címkék LOFFICE

PÁLYÁZAT: Bring the Art Home

BAH_posters_HUN2.jpg

A LOFFICE által életre hívott képzőművészeti kezdeményezés célja, hogy megtöbbszörözze a kezdő és a már ismert művészek érvényesülési esélyeit. A program idén külföldre is kitekint.

A LOFFICE nagy sikerű Bring the Art Home (BAH) programsorozata harmadik évéhez érkezett. Az elmúlt időszakban közel 100 művész portfóliója közül több mint 20-at választott ki a BAH mentor programjának szakmai zsűrije, melyeket a mintegy 15 hazai vállalat irodáiban és egyéb helyszíneken megrendezett vándorkiállításokon, közvetlenül a potenciális vásárlók, mecénások falain mutatott be a LOFFICE művészetmenedzsmenttel foglalkozó csapata.

2012-ben a LOFFICE közösségi irodái négy budapesti és egy bécsi helyszínen találhatók meg. A közösségi munka hazai úttörői nem csupán irodáik gyorsan növekvő népszerűségével, hanem ergonómikus, designtudatos munkaállomások kialakításával, és ezzel párhuzamosan a kortárs művészet munkatérbe való integrálásának igényével is nevet szereztek maguknak.

Az iroda, amely kezdetben még saját műgyűjteményének létrehozását tűzte ki célul, ma már több más hasonló közép- és nagyvállalat kortárs gyűjteményének összeállításához nyújt kreatív és szakmai segítséget, miközben egyedülálló lehetőséget biztosít pályakezdő képzőművészek egy válogatott csoportjának az ismertség megszerzéséhez.

A BAH mentor program idén is várja azon művészek jelentkezését, akik nyitottak arra, hogy alkotásaikkal egy nemzetközi közönség előtt is megmérettessenek, és akik a galériák és kiállítóterek falain kívül, vállalatok, alternatív aukciók, csereprogramok és art visit események világában is kipróbálnák magukat. A beérkezett portfóliókat idén is Winkler Nóra vezetésével, egy művészettörténészekből, kurátorokból és műgyűjtőkből álló szakmai zsűri bírálja el, amelynek a korábbi években már tagja volt Aknai Katalin művészettörténész és műértő, Nemes Attila, a Fictionlab és Kitchen Budapest kurátora, valamint Fenyvesi Áron, a Trafó Galéria vezetője is. Az idei szakmai zsűri névsorát a szervezők 2012 őszén teszik közzé.

Pályázni az art@loffice.hu e-mail címen lehet önéletrajzzal, vagy artist statement-tel és digitális portfólióval, melyben kötelezően szerepelnie kell 2012-ben készített, friss alkotásoknak is. Portfólió helyett egy minden részletre kiterjedő, a műveket katalogizált formában tartalmazó saját weboldallal is lehet jelentkezni.

Jelentkezési határidő: 2012. szeptember 30.

BAH_posters_HUN.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dpspecial.blog.hu/api/trackback/id/tr54681578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Címkék

ajánló (1) akció (1) arculat (2) art (3) bamutató (1) bemutató (7) beton (2) bkf (1) bringa (1) buli (1) bútor (2) cég (1) Címkék (3) csomagolás (4) design (34) design 7 (1) design hét (1) díj (4) divat (21) előadás (4) építészet (5) esemény (20) fesztivál (6) film (4) flatlab (1) fotó (5) gasztro (3) grafika (1) hadik (1) ikea (1) iskola (10) kampány (1) képzés (5) képzőművészet (6) kiállítás (25) konferencia (5) krea (3) kreatív (1) lakberendezés (1) LOFFICE (1) magazin (8) maiManó (1) megnyitó (5) mome (8) műhely (4) művészet (1) otthon (1) pályázat (33) Panyi Zsuzsi (1) printa (2) program (23) projekt (8) r műhely (1) szatyor (1) tábor (1) tanfolyam (2) tech (1) termék (1) urbanisztika (1) üzlet (10) vásár (16) wamp (9) web (3) werk (4) werk akadémia (1) workshop (3) worksop (1) zene (2) Címkefelhő
süti beállítások módosítása