2012.12.07. | pumpa | Szólj hozzá! | design esemény divat vásár

Holnap nyílik a az Ajándék Terminál

1_3_12_kissmiklos6.jpg

Érezte már úgy az ünnepek közeledtével, hogy jó lenne egy kicsit kiszakadni a rohanásból? Ha a szeretteinknek szánt ajándékok szinte “maguktól szembe jönnének”? Ráadásul olyan tárgyak, amelyekkel lélegzetelállító meglepetést szerezhetünk? Vagy csak jólesne feltöltődni szép látvánnyal, esetleg egy kulturális élménnyel, és egy jó kávé mellett az ablakon át nézni a hóesést..?

AT_info.jpg

Valami hasonlóra vágyott a Design Terminál csapata is, mikor megálmodtuk karácsonyi programsorozatunkat, az Ajándék Terminált, melyet immár második alkalommal rendezünk meg az Erzsébet téren.

2012. december 8. és 23. között az egykori buszpályaudvar épülete egy gyönyörű téli kiállítóhellyé alakul, ahol a hozzánk betérők csaknem 100 hazai tervező munkáit csodálhatják meg, ékszertől a bútorig, öltözéktől a használati tárgyakon át a játékokig.

Képviselteti magát többek között Abodi Dóra, Konsánszky Dóra, Losonczi Áron, Vágó Réka, illetve az Artista, The Béta Version, a Folqa, a Hannabi, az IVANKA, az INER, a Je Suis Belle, a Lokalwear, a Medence Csoport, a MIMM, a Nubu, vagy a Pos1t1on – és még sokan mások.

A nyitónapon, december 8-án szombaton este 20h-tól várjuk a nagyközönséget a designtárgyak sokaságával - és remek hangulattal! A nyitást ugyanis egy nagy bulival ünnepeljük meg, amihez a zenét DJ Bootsie szolgáltatja.

És kivételesen most nem érvényes a szabály, hogy “a tárgyakhoz nyúlni tilos”, mert szabad! Sőt, a bemutatott designtárgyakat meg is vásárolhatják az egyedi és minőségi ajándékot keresők!

Fontos megjegyeznünk, hogy mindebből a Design Terminálnak anyagi haszna nem származik - csak a jó érzés: egy újabb lépést tettünk a kreatív ipar ösztönzéséért! Az alkotások tehát a tervezőktől egyenesen a közönséghez jutnak el, emiatt az árak kifejezetten pénztárcabarátak. Szeretnénk ezzel bebizonyítani, hogy egy magyar tervezőművész egyedi designtárgya ugyanúgy elérhető bárki számára, mint a bevásárlóközpontok tucatportrékái, csak épp sokkal maradandóbb és izgalmasabb! Ráadásul aki egy ilyen tárgy megvásárlása mellett dönt, a hazai kreativitást, a magyar alkotókat támogatja.

A kiállító tervezők ugyanakkor egy-egy tárgyat jótékonysági árverésre is felajánlanak, melyet december 12-én 19 órától rendezünk a Design Terminálban,Winkler Nóra vezetésével. Az aukció teljes bevételét az Őrzők Alapítványnak, a Tűzoltó utcai Gyermekklinika hivatalos alapítványának ajánljuk fel.

December 13-án 19h-tól a DEMO NODE Audio-Vizuális Műhely fénykísérleteiben gyönyörködhetnek a látogatóink, amihez a „fényalávalót” a Műhely zenei vonalához tartozó DJ-k húzzák.

December 14-én, nagy sikerű pályázatunkhoz kapcsolódóan, Gombold újra!-napot tartunk, melynek keretében - az idén döntőbe jutott tervezők kollekcióit is segítségül hívva - öltözködési, smink- és frizura-tanácsadást tartunk azoknak, akik legalább 8000 Ft-ért vásároltak a kiállított tárgyakból. A profi végeredményt Kovalik Anna stylist, Kovalik Natasa sminkes, és Várfi István fotós garantálja.

De a bő két hét alatt szeretettel várjuk mindazokat is, akik csak egy időre beugranak hozzánk megpihenni és feltöltődni ebben a szép környezetben!

Címünk: Design Terminál - 1051 Budapest, Erzsébet tér 13.

Az Ajándék Terminál ideje alatt a ház nyitva hétköznap 11-21h-ig, hétvégén 10-21h-ig.

A bejegyzés trackback címe:

https://dpspecial.blog.hu/api/trackback/id/tr654952982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Címkék

ajánló (1) akció (1) arculat (2) art (3) bamutató (1) bemutató (7) beton (2) bkf (1) bringa (1) buli (1) bútor (2) cég (1) Címkék (3) csomagolás (4) design (34) design 7 (1) design hét (1) díj (4) divat (21) előadás (4) építészet (5) esemény (20) fesztivál (6) film (4) flatlab (1) fotó (5) gasztro (3) grafika (1) hadik (1) ikea (1) iskola (10) kampány (1) képzés (5) képzőművészet (6) kiállítás (25) konferencia (5) krea (3) kreatív (1) lakberendezés (1) LOFFICE (1) magazin (8) maiManó (1) megnyitó (5) mome (8) műhely (4) művészet (1) otthon (1) pályázat (33) Panyi Zsuzsi (1) printa (2) program (23) projekt (8) r műhely (1) szatyor (1) tábor (1) tanfolyam (2) tech (1) termék (1) urbanisztika (1) üzlet (10) vásár (16) wamp (9) web (3) werk (4) werk akadémia (1) workshop (3) worksop (1) zene (2) Címkefelhő
süti beállítások módosítása