2012.12.17. | pumpa | Szólj hozzá! | design pályázat csomagolás arculat

Pályázat: Tervezd meg a jövő palackját!

HEIN_BOTTLE_SERIE_DEF_iccless.jpg

A 2012-es, Magyarországon „Tervezd meg a jövő palackját!” néven futó nemzetközi dizájnpályázat után a Heineken újabb lehetőséget biztosít a kreatív tehetségeknek a világhírnévhez. A győztes csomagolástervet a 2013-as milánói divathéten is kiállítják.

Innovatív megoldásainak és a dizájn iránti elkötelezettségének köszönhetően a Heineken mindig is kiemelkedett a nemzetközi nagyvállalatok sorából. A 2012-es tervezői pályázat nagy sikere után újabb hasonló versenyt hirdet az amszterdami központú világcég. A jövő söröspalackjait egy, a márka Facebook oldalán elérhető interaktív alkalmazás segítségével tervezhetik meg a vállalkozó szellemű tehetségek. Az applikáció bárki számára elérhető, a pályázatok leadási határideje 2013. március 1. 

A palackterveket ezúttal is szakértői zsűri bírálja el, a győztes pályaművet pedig – azon túl, hogy kereskedelmi mennyiségben legyártják – kiállítják a divat- és formatervezők legnagyobb seregszemléjén, a 2013-as milánói divathéten.

Tóth Gergely, a HEINEKEN Hungária Zrt. stratégiai kommunikációs menedzsere elmondta, cégük nagy figyelmet fordított rá, hogy a fiatal tehetségek nemzetközi környezetben is bizonyíthassák rátermettségüket. Ezért is rendkívül büszkék arra, hogy a „Tervezd meg a jövő palackját!” című dizájnpályázatuk 2012-es fordulójában már született magyar siker: Kiss Miklós pályaművét a legjobb három közé választotta a nemzetközi zsűri. A speciális kialakítású, alumíniumból készült győztes palackokat limitált mennyiségben világszerte le is gyártották. December elején kerültek kereskedelmi forgalomba, így a magyar üzletek polcaira is.  A HEINEKEN Hungária Zrt. bízik benne, hogy a pályázat újabb körében is lesz a döntősök közt magyar versenyző.

A bejegyzés trackback címe:

https://dpspecial.blog.hu/api/trackback/id/tr854969820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Címkék

ajánló (1) akció (1) arculat (2) art (3) bamutató (1) bemutató (7) beton (2) bkf (1) bringa (1) buli (1) bútor (2) cég (1) Címkék (3) csomagolás (4) design (34) design 7 (1) design hét (1) díj (4) divat (21) előadás (4) építészet (5) esemény (20) fesztivál (6) film (4) flatlab (1) fotó (5) gasztro (3) grafika (1) hadik (1) ikea (1) iskola (10) kampány (1) képzés (5) képzőművészet (6) kiállítás (25) konferencia (5) krea (3) kreatív (1) lakberendezés (1) LOFFICE (1) magazin (8) maiManó (1) megnyitó (5) mome (8) műhely (4) művészet (1) otthon (1) pályázat (33) Panyi Zsuzsi (1) printa (2) program (23) projekt (8) r műhely (1) szatyor (1) tábor (1) tanfolyam (2) tech (1) termék (1) urbanisztika (1) üzlet (10) vásár (16) wamp (9) web (3) werk (4) werk akadémia (1) workshop (3) worksop (1) zene (2) Címkefelhő
süti beállítások módosítása