2012.05.02. | pumpa | Szólj hozzá! | esemény gasztro vásár wamp

WAMP Spájz szezonnyitó gasztro vásár

hirlevel_fej.jpg

Itt a tavasz, a jó idő, így a WAMP újra a szabad ég alá költözik! A szezon egy WAMP Spájz gasztro vásárral indul május 6-án az Erzsébet téri Akváriumban. 2012. május 6., 11.00-19.00 Akvárium, Erzsébet tér...

A WAMP kézműves gasztronómiai vásárán olyan kézművesek és kereskedők vesznek részt, akik nem csupán a kiváló alapanyagok használatára, a magas minőségre és az egyediségre helyezik a hangsúlyt, de fontosnak tartják azt is, hogy termékeik ötletessége, csomagolása is felkeltse a vásárlók figyelmét. A WAMP Spájz kamrapolcai temérdek finomságtól roskadoznak majd: csokoládék, trüffelek, bonbonok, sütemények, lekvárok, chutney-k, olívaolajok, sajtok, sonkák, különféle kávék és teák, sőt különleges szakácskönyvek közül is válogathatnak a vásárlók.

A WAMP Spájz szekciói

A szezonnak megfelelően kiemelt szerepet kap majd a Friss, ahol zöldségek, gyümölcsök, fűszernövények és kenyerek kaphatók. A Dunszt lekvárokat, szörpöket kínál. Az Állati szekció hústermékekkel, és különféle sajtokkal, az Édes süteményekkel és csokoládékülönlegességekkel csábít, a Vegyespolcon pedig kávék, teák, fűszerek, olajok, ecetek és szakácskönyvek kelletik magukat.

A WAMP minden szekciót egy-egy kiemelt kiállítóval népszerűsít. A Friss kedvence a Brótpékség, a Dunszté a Lekvárosház és alapítója Kaldeneker György. Az Állati főszereplője az Etyeki Sonkamester, az Édesé a Sweetfabric Budapest, a Vegyespolcé pedig a Floq keksz lesz.

Interaktív workshopok
 
11.00  A résztvevők Pillár József vezetésével (www.ehetoviragok.hu) megismerkedhetnek a különleges ehető növények és virágok, valamint a friss fűszernövények világával.
14.00  A Sweetfabric Budapest cukorka készítő látványműhely a tradicionális metódusok titkait tárja fel.
17.00  A Magyarországon élő japán séf, Maki, a szusi egyik legrégibb fajtája, a nyomott/préselt változat elkészítésének rejtelmeibe avatja be az érdeklődőket, akik saját maguk is készíthetnek oshi szusit.
 
A 60 perces workshopon maximum 20 fő vehet részt, a jelentkezés  előzetes regisztrációhoz kötött a nadasi@wamp.hu email címen.
A részvétel díja 1.490,- Ft.

A bejegyzés trackback címe:

https://dpspecial.blog.hu/api/trackback/id/tr234484518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Címkék

ajánló (1) akció (1) arculat (2) art (3) bamutató (1) bemutató (7) beton (2) bkf (1) bringa (1) buli (1) bútor (2) cég (1) Címkék (3) csomagolás (4) design (34) design 7 (1) design hét (1) díj (4) divat (21) előadás (4) építészet (5) esemény (20) fesztivál (6) film (4) flatlab (1) fotó (5) gasztro (3) grafika (1) hadik (1) ikea (1) iskola (10) kampány (1) képzés (5) képzőművészet (6) kiállítás (25) konferencia (5) krea (3) kreatív (1) lakberendezés (1) LOFFICE (1) magazin (8) maiManó (1) megnyitó (5) mome (8) műhely (4) művészet (1) otthon (1) pályázat (33) Panyi Zsuzsi (1) printa (2) program (23) projekt (8) r műhely (1) szatyor (1) tábor (1) tanfolyam (2) tech (1) termék (1) urbanisztika (1) üzlet (10) vásár (16) wamp (9) web (3) werk (4) werk akadémia (1) workshop (3) worksop (1) zene (2) Címkefelhő
süti beállítások módosítása