2012.03.13. | pumpa | Szólj hozzá! | esemény pályázat

Pályázat: Divattervezés a ruhákon túl

zsuri_es_nyertesek.jpg

Véget ért a NESCAFÉ® Dolce Gusto® Divattervezés a ruhákon túl című újságírók és bloggerek számára kiírt pályázata. A nyertesek személyesen a zsűritagoktól, Tóth Bori divattervezőtől és Farkas Lívia életmód bloggertől vehették át az extravagáns díjakat.

A tavaly meghirdetett pályázatra olyan riportokkal, cikkekkel és blogposztokkal lehetett jelentkezni, melyek azt mutatták be, hogyan vált a dizájn a mindennapjaink részévé, és milyen használati tárgyak segítségével szivárgott be háztartásunkba. A pályamunkákhoz az inspirációt a kultikus spanyol tervező nevét viselő NESCAFÉ® Dolce Gusto® Agatha Ruiz de la Prada kávégépek adták, melynek egyikét a legeredetibb alkotások készítői haza is vihették.

Mind a blog és újságíró kategóriában beérkező alkotások más és más szemszögből közelítették meg a témát. A blogger kategória nyertesének pályázata például azt mutatta be blogposztjában, hogy egy, a divat világából érkező tervező hogyan volt képes gyökerestül felforgatni és átformálni a lakberendezés világát. Míg mások a konyhai dizájntárgyak, használati eszközök oldaláról közelítették meg a témát, vagy éppen az izlandi ’dizájnrobbanást’ szőtték bele alkotásaikba.

„Jó volt látni, hogy a téma ennyire felkeltette az újságíró és blogger kollégák érdeklődését, nagyon színvonalas alkotások születtek, és a zsűrizés igazán élvezetes feladat volt.” – meséli Farkas Lívia zsűritag, az urban-eve blog szerzője. „A NESCAFÉ® Dolce Gustotól® nem áll távol a dizájn és a formás vonalak, mindig is arra törekedett, hogy a jó minőségű kávé mellé egyedi, formatervezett kávégépekkel kedveskedjen a kávé szerelmeseinek. Így nagyon jó volt látni, hogy nem csak a kiváló kávéval tudjuk megörvendeztetni fogyasztóinknak, de inspirálni is tudja őket, amiből ilyen remek alkotások születnek.” – tette hozzá Szilva Mónika, a NESCAFÉ marketing igazgatója.

Nyertesek

Újságíró kategória:

1. helyezett: Vincze Barbara

2. helyezett: Kiszely Noémi

3. helyezett: Kormos-Rényai Katalin

Blog kategória:

1. helyezett: Kosztolányi Tímea

További információk: www.dolce-gusto.hu/prada

A bejegyzés trackback címe:

https://dpspecial.blog.hu/api/trackback/id/tr134314391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Címkék

ajánló (1) akció (1) arculat (2) art (3) bamutató (1) bemutató (7) beton (2) bkf (1) bringa (1) buli (1) bútor (2) cég (1) Címkék (3) csomagolás (4) design (34) design 7 (1) design hét (1) díj (4) divat (21) előadás (4) építészet (5) esemény (20) fesztivál (6) film (4) flatlab (1) fotó (5) gasztro (3) grafika (1) hadik (1) ikea (1) iskola (10) kampány (1) képzés (5) képzőművészet (6) kiállítás (25) konferencia (5) krea (3) kreatív (1) lakberendezés (1) LOFFICE (1) magazin (8) maiManó (1) megnyitó (5) mome (8) műhely (4) művészet (1) otthon (1) pályázat (33) Panyi Zsuzsi (1) printa (2) program (23) projekt (8) r műhely (1) szatyor (1) tábor (1) tanfolyam (2) tech (1) termék (1) urbanisztika (1) üzlet (10) vásár (16) wamp (9) web (3) werk (4) werk akadémia (1) workshop (3) worksop (1) zene (2) Címkefelhő
süti beállítások módosítása