2012.06.26. | pumpa | Szólj hozzá! | magazin divat

Más kezében a LACK Magazin!!

logo+head.jpg

Nem le-, nem fel-, hanem eladtuk. A LACK Magazin, a magyar divatvilág legfrissebb, legüdébb, jelentős innovációban és szigorú elkötelezettségben fogant magazinja mostantól már nem a mi tulajdonunk. Jöttek, látták, és megvették. A nevet, a layout-ot, a velünk sétáló táskaformát, borító koncepciót; mindent, ami az elmúlt két évben az életünket jelentette. A lapot egy egyesült államokbeli cég, a Seven Garden Solution vette meg, azzal a céllal, hogy saját érdekeltségein belül korlátlanul felhasználja.

Örülünk neki, mert ez azt jelenti, hogy nem dolgoztunk hiába. Mind külcsínyben, mind tartalomban olyan lapot raktunk össze, amely nemcsak a közönségnek, a szakmának, nekünk, hanem azoknak is tetszett, akik pénzt akarnak keresni. Manapság ez ritka dolog, és ezért mi nagyon büszkék vagyunk.

És büszkén írjuk azt is, hogy az adásvétellel csak a folyamatos szerkesztőségi munka szűnt meg, a magyar divatért való rajongásunk és tenni akarásunk nem.

A LACK alapítói ugyanis úgy adták el a lapot, hogy fenntartják a jogot arra, hogy egy évben egyszer az eredeti formában, Lack Hungary címmel megjelenhessen. Hogy ez mikor és hogyan történik meg, pontosan nem tudjuk, de az biztos: ezek a lapszámok mind-mind azon célok jegyében születnek majd meg, ahogyan az utókorra hagyott ötös garnitúránk darabjai.

A rendhagyó számok a valódi értékek, a valódi mondatok, a valódi arcok, a valódi tehetségek, a valódi teljesítmények propagálását tartják majd fontosnak, és egy élő, organikus közösség értékeit vonultatják fel.

Mi azt szeretnénk, ha továbbra is keresnék és szeretnék az új LACK Magazint; a lap – az ígéretek szerint – csak tulajdonost vált, nem pedig szemléletmódot és közönséget.

Keressék, mert, amit felépítettünk, annak állnia kell, és szeressék, mert minden bizonnyal az új stábtól éppolyan szerethető terméket kapnak majd a kezükbe, mint amilyet mi adtunk Önöknek.

Engedjék meg, hogy abban a hangulatban fejezzem be ezt a szentimentálisra sikerült közleményt, amiben elkezdtem. Abban a dacos, ugyanakkor szomorú hangulatban, amelyben valamit elengedtünk, ami a mienk volt, és amiben várunk valamit, ami reményenik szerint a mienk lesz.

Mindent köszönünk.

A lapalapító, tulajdonos nevében

Juhász Bianca, főszerkesztő

LACK Magazin

A bejegyzés trackback címe:

https://dpspecial.blog.hu/api/trackback/id/tr24612416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Címkék

ajánló (1) akció (1) arculat (2) art (3) bamutató (1) bemutató (7) beton (2) bkf (1) bringa (1) buli (1) bútor (2) cég (1) Címkék (3) csomagolás (4) design (34) design 7 (1) design hét (1) díj (4) divat (21) előadás (4) építészet (5) esemény (20) fesztivál (6) film (4) flatlab (1) fotó (5) gasztro (3) grafika (1) hadik (1) ikea (1) iskola (10) kampány (1) képzés (5) képzőművészet (6) kiállítás (25) konferencia (5) krea (3) kreatív (1) lakberendezés (1) LOFFICE (1) magazin (8) maiManó (1) megnyitó (5) mome (8) műhely (4) művészet (1) otthon (1) pályázat (33) Panyi Zsuzsi (1) printa (2) program (23) projekt (8) r műhely (1) szatyor (1) tábor (1) tanfolyam (2) tech (1) termék (1) urbanisztika (1) üzlet (10) vásár (16) wamp (9) web (3) werk (4) werk akadémia (1) workshop (3) worksop (1) zene (2) Címkefelhő
süti beállítások módosítása