2012.02.08. | pumpa | Szólj hozzá! | esemény workshop mome

Mome Masters Night

masters_night.jpg

Gyere és tudd meg milyenek is vagyunk valójában a MOME Master’s Night-on, ahol kizárólag MOME-sok adják neked a műsort! Tudj meg minél többet rólunk a Design Meetupon és az azt követő fergeteges bulin, és döntsd el, akarsz-e te is közénk tartozni. Pörögj együtt február 9-én az A38-on a legmenőbb tanárokkal és diákokkal. MOME master dj-k , vj-k, prezentálók, performanszok...

A részletes program:

Design Meetup

POZSÁR PÉTER: HELLO WOOD 2011
2011-ben második alkalommal került megrendezésre a MOME line – design műhely és az Újirány csoport közös alkotóhete, ahol három témában - wood, typo, film - indultak workshopok. A cél az volt, hogy a különböző egyetemekről érkező hallgatók vegyes csapatokban, egy-egy, a szakmájában kiemelkedő, elismert csoportvezető segítségével alkossanak és sajátítsanak el új ismereteket. Fontos szempont volt a Hello Woodon születő összes alkotás esetében, hogy koncepciójukban kötődjenek a helyszínhez (Csórompuszta), reflektáljanak arra.

TORNYÁNSZKI ÉVA: BUDAPEST100
A Budapest100 a százéves budapesti épületek köszöntésére önkéntesek, lokálpatrióták és a házukat szerető lakók összefogásával szerveződő program, melynek elindítója az OSA Archívum, projektgazdája a Kortárs Építészeti Központ. A nyitott házak hétvégéjén nem kizárólag a jó karban lévő épületekbe vagy a műemlékekbe látogathat el a közönség. A program épp annyira szól a valamikori Budapestről, mint a mairól, a gyakran elhanyagolt, a felismerhetetlenségig szétszabdalt házakról. A Budapest100 közös gondolkodást kezdeményez a megújulásról, összetartó lakóközösségek születését ösztönzi.

LUBLÓY ZOLTÁN: MOME TÁRGYALKOTÓ TANSZÉK
A fiatal designer szereti ha a tárgyak humorosak és használhatóak is egyben. Általában porcelánnal dolgozik, de számos kerámia alkotás is része kollekciójának, amelynek márkája a DESIGNLUBLOY. Ha jellemezni szertnénk az általa készített tárgyakat a következő jelzőket használhatjuk: groteszk, magas színvonalú, egyedi. Kézműves tárgyai csomagolásánál nagy hangsúlyt fektet a környezettudatosságra.

MOLNÁR ÁGNES ÉVA ÉS NAGY ÁGOSTON: TELENOR SZÉKHÁZ
2009- ben a Skandináv Telenor-Pannon Mobilszolgáltató Távközlési ZRT egy új, reprezentatív székházat építtetett Törökbálinton. Az építtető, magyarországi alkotók számára kiírt egy "Art Projekt" pályázatot az új épülethez illő és abba beépülő innovatív és monumentális műalkotások létrehozására. A pályázat elsődleges elvárása az volt, hogy a megvalósítandó alkotások fejezzék ki a távközlési társaság innovatív, jövőt építő hitvallását, a legújjabb technológiákkal közvetítve. A pályázaton a MOME Média Design Tanszék hallgatóiból és tanáraiból álló csapat is indult sikeresen. Az épületegyüttesben több alkotást is kivitelezhetett a csapat.

HEGYI BÉLA: MOME TERVEZŐGRAFIKA TANSZÉK
Hegyi Béla a MOME egykori diákja és a tervezőgrafika tanszék jelenlegi tanára, az MA képzés interaktív projektjeiről tart elődást. Betekintést enged az interaktív, funkciós vagy éppen kísérleti felületek készítésének rejtelmeibe, úgymint mozgásvezérelt weboldalak, játékok, digitális könyvek, mobil applikációk létrehozásába.


Facebbok.: https://www.facebook.com/events/222034101216371/

Videó: http://vimeo.com/35985278


Yvein Monq | Lucrecia Protellor | Holy Olga Performance | Rapsaam | Weide | Ben

MOME Vjs

Felvételi szimulátor

Kreatív tértervezés

Belépő: 500.-

Az esemény nyilvános!

Támogatók: FUNZINE | MOME line | Don't Panic | hg.hu | est.hu
| pinetime | BOLS vodka | Bassment | Mameluk System | Tits & Clits | 8ounce

A bejegyzés trackback címe:

https://dpspecial.blog.hu/api/trackback/id/tr434077725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Címkék

ajánló (1) akció (1) arculat (2) art (3) bamutató (1) bemutató (7) beton (2) bkf (1) bringa (1) buli (1) bútor (2) cég (1) Címkék (3) csomagolás (4) design (34) design 7 (1) design hét (1) díj (4) divat (21) előadás (4) építészet (5) esemény (20) fesztivál (6) film (4) flatlab (1) fotó (5) gasztro (3) grafika (1) hadik (1) ikea (1) iskola (10) kampány (1) képzés (5) képzőművészet (6) kiállítás (25) konferencia (5) krea (3) kreatív (1) lakberendezés (1) LOFFICE (1) magazin (8) maiManó (1) megnyitó (5) mome (8) műhely (4) művészet (1) otthon (1) pályázat (33) Panyi Zsuzsi (1) printa (2) program (23) projekt (8) r műhely (1) szatyor (1) tábor (1) tanfolyam (2) tech (1) termék (1) urbanisztika (1) üzlet (10) vásár (16) wamp (9) web (3) werk (4) werk akadémia (1) workshop (3) worksop (1) zene (2) Címkefelhő
süti beállítások módosítása